Färger sommaren 2021

När du köper sommarkläder, undrar du vilka färger som kommer att råda sommaren 2021? Inte konstigt, alla vill veta vad de ska fylla sin garderob med för att ta fram moderiktiga och smakfulla kläder. Den passerande höst-vintersäsongen har fört med sig mycket sorg, så du måste satsa på fashionabla färger för sommaren 2021. Ta reda på vilka färger som kommer att finnas under den kommande säsongen.

De mest fashionabla färgerna sommaren 2021

Se till att avförtrolla stämningen med rätt färger som kommer att muntra upp dig varje dag. Även om du inte ska åka på semester, få semesterstämningen att gnugga sig genom en vardaglig blandning av färger. De mest fashionabla färgerna för sommaren 2021 som kännetecknar mode är främst naturens färger.

Grön färg fungerar i alla stilar. Grönt förknippas med liv, natur och hopp, så köp kläder i olika nyanser av denna lugnande färg och må bättre. Satsa på neon-, pastell- eller flaskgröna färger, som tar de största modesalongerna med storm.

En kort pistagefärgad klänning eller limegröna leggings kommer att överraska alla. Om du inte gillar enfärgade, välj kläder med motiv. Mönster med anknytning till naturen är på modet – den perfekta kombinationen för varma dagar. Men vad mer än grönska? Du behöver inte sträcka dig efter kläder i den här färgen varje dag, eftersom färgerna för sommaren 2021 också inkluderar:

  • blå;
  • marin;
  • gul;
  • röd;
  • apelsin;
  • violett.

För sommarsäsongen 2021 är pastellfärger i nyanser av mint, rosa, blått, men även karamell idealiska. Klassiskt svart och vitt kommer aldrig att gå ur modet, de är tidlösa och universella färger. Under varma dagar är linnetyger i ljusa nyanser och bomull ett utmärkt val. Du vet redan vilket material för sommaren som kommer att vara det rätta, följ nu tipsen. Satsa på färg, var inte rädd för mönstrade accessoarer, för de kommer att liva upp din garderob. Grönt, gult, rosa är de dominerande färgerna i sommarmodet, så det är värt att prova några accessoarer i dessa nyanser. Sommaren går snabbt, så satsa på en moderiktig färg och luftiga kläder där huden andas, tack vare vilken kroppen kommer att hålla rätt temperatur. Tyll är ett material som passar för varma kvällar – kanske passar det i din garderob?

Är du rädd för att andra ska tycka att du är infantil genom att bära en rosa klänning? Inget kunde vara längre från sanningen, den här säsongen kan du bli galen med rosa: dämpad rosa, rubin eller saftiga hallon. Klänningar, blusar och byxor i den här färgen kommer att bli en riktig hit.

Älskar du denim? Välj jeansklänningar eller kjolar och kombinera dem med genombrutna toppar och lösa skjortor. Satsa på naturen, glöm inte blommönster som fungerar bra under varma dagar.

Vilka färger är nya den här säsongen?

Det är inte alla årstider som för med sig nyheter i modevärlden, men 2021 är förknippat med regnbågsmotiv. I butikerna hittar du material som du kan sy regnbågströjor, klänningar eller blusar av. Flerfärgad handlar inte bara om vertikala och horisontella ränder, utan också om snygga och oregelbundna mönster. Det är en hit på en säsong, men det är värt att skaffa minst en sådan sak.

Rutiga kläder är fortfarande i kraft denna säsong. De syns främst på skjortor, och denna trend har varit på modet länge. Långärmade och kortärmade rutiga skjortor fungerar bra inte bara under sommarsäsongen, utan även på hösten och vintern.

Hur introducerar du dessa färger i din garderob?

Undrar du hur du kan introducera färger i din garderob? Vanligtvis är vår garderob full av grått, svart och vitt. Du kan ändra det i små steg. Du behöver inte köpa 10 klänningar i olika neonfärger direkt, i början är det värt att  välja en klänning i en moderiktig nyans. Se hur du känner dig i den och vänj dig vid starkare accenter i din vardag. Satsa på kläder i dina favoritfärger som matchar din hy och skönhet. Med tiden kommer fler av dessa färger att dyka upp och garderoben kommer att få färger.

Hur matchar du nya trender till din figur?

Det är färgerna under vår-sommarsäsongen 2021 som ska prägla vardagsstylingen, men glöm inte att anpassa dina kläder efter din figur. Detta är också viktigt om du vill känna dig bekväm. Välj kläder efter din kroppstyp, så att du inte blir ett modeoffer.

Om du har breda höfter och ingen midja, lägg till former till din styling. Den kommer att exponera dina bröst, välja en avskärning i midjan, bära en utsvängd kjol.

Om dina höfter är breda och du har en mycket utvecklad rumpa, försök att optiskt bredda axlarna. En push-up bh och blusar med puffar och epåletter – bunkra upp med dessa kläder. Kanske är du den lyckliga som har en timglaskroppstyp? Du har frihet och du kan bli galen, eftersom varje klädesplagg kommer att framhäva din figur. Snäva snitt och tillbehör som betonar styrkorna fungerar bäst. 

Sammanfattning

Du vet redan vilket material för sommaren som kommer att vara det rätta, följ nu tipsen. Satsa på färg, var inte rädd för mönstrade accessoarer, för de kommer att liva upp din garderob. Grönt, gult och rosa är de dominerande färgerna i sommarmodet, så det är värt att prova kläder i dessa nyanser. Sommaren går fort, så satsa på en moderiktig färg och en luftig look där huden andas.

Kommentarer ()

Lastning...