Shopping med designern Izabella Kłos - reportage

Lördagen den 3 juli ägde ett möte rum med Izabella Kłos, en designer från Poznań, på vårt lager. Det var ytterligare en chans att få gratis råd eller tips om att välja tyger till dina projekt. Årets semestrar kommer att äga rum flera sådana möten, följ vår fanpage löpande - snart kommer det information om de kommande träffarna.

Under designerns besök fick våra kunder professionell hjälp med valet av tyger. Det blev också inspirerande samtal på temat mode och konsultationen öppnade våra ögon för helt nya lösningar.

Om varumärket

Varumärket Izabella Kłos är tidlösa klassiker och elegans bruten med en antydan till galenskap som var och en av oss har i oss. Tack vare sin mångåriga erfarenhet av skräddarsydd sömnad har designern lärt sig perfekt om kvinnors behov - och som svar på dem skapades ett varumärke som främst syftar till att lyfta fram och betona kvinnlighet. Traditionellt skrädderi, tyger av högsta kvalitet och uppmärksamhet på detaljer är några av de egenskaper som definierar varumärket. En betydande del av hantverket är manuellt arbete, vilket bevisar det unika och unika i varje projekt. Kvinnans naturliga styrka är designerns största inspiration, som i kombination med traditionella och moderna skräddarmetoder gör att du kan skapa unika, tidlösa kollektioner.

Boka tid för att handla tillsammans så får du 10% rabatt på ditt nästa köp hos vår grossist.


spotkanie z projektantką w IzpoluSpotkanie z projektantką w Izpolu

Kommentarer ()

Lastning...