Svarta veckan i Izpol

Black Friday är en dag då vi har en unik möjlighet att handla till förmånliga priser. Denna tradition kom till oss från USA och det är ett utmärkt tillfälle att jaga saker till låga priser. I år infaller Black Friday den 26 november, men det är inte den enda dagen då kampanjer gäller. I izpol firar vi Black Weekend, dvs. kampanjerna gäller från 26 till 28 november 2021.

Historien om Black Friada

Black Friday firas i USA dagen efter Thanksgiving. Varför? Skapandet av Black Friday är direkt relaterat till de parader som anordnades i samband med Thanksgiving. I slutet av en sådan parad fanns det alltid en vagn med jultomten, som symboliserade julens ankomst, som var nästa stora högtid. Med tiden blev den första dagen efter Thanksgiving den dag då julhandeln officiellt började.

Till en början var dagen för de största kampanjerna i USA fredagar. Black Friday täckte dock snabbt hela helgen, fram till slutet av söndagen.

Vad ska man köpa på Black Weekend?

Ta del av vårt erbjudande och köp tyger 20% billigare! Med koden: Izpol20 har du rätt till rabatt på valfritt tyg, både i den stationära butiken och webbutiken. Erbjudandet gäller från 26-28.11.2021.

Kommentarer ()

Lastning...