Kostymtyg i siden med ullliknande väv

Bröllopssäsongen är på väg att börja, så det är värt att överväga de material som du planerar att använda för dina kläder med din make. Dagens text är dock mer avsedd för män än för kvinnor. Vårt erbjudande inkluderar ett unikt sidentyg med en ullliknande väv, vilket gör att män kan se bra ut under speciella kvällar.

Italienskt kostymtyg, 100% siden med ullliknande väv. Det är en art i världsklass! En mycket originell produkt som kännetecknas av exceptionell mjukhet. Det är ganska oflexibelt, men med en ädel glans som är karakteristisk för sidentyger. Produkten kan säkert kallas högsta kvalitet, eftersom den främst används i hög skrädderi.

Egenskaper hos sidenkostymtyg

Naturmaterial är idealiska för känslig hud eftersom de inte orsakar blåmärken och inte irriterar huden, vilket vi vill undvika vid viktiga tillfällen. Materialet är behagligt och mjukt att ta på. Den har allergivänliga egenskaper. Silke låter vår hud andas eftersom det har hög luftgenomsläpplighet. Det har lägre värmeisoleringsegenskaper, men det påverkar inte uppfattningen av lägre temperaturer, eftersom siden behåller vår kroppstemperatur.

Vad ska man sy av den?

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...