Bourette Silk

Sidenmaterial är inte bara vackra, utan har också många egenskaper som gör det till ett material som anses lyxigt och värt att ha. Med erbjudandet från vår tyggrossist i Poznań bevisar vi att varje sidentyg är annorlunda – vi har många fantastiska mönster i sagofärger, såväl som släta sidentyger. En av dem är bourette silke. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med sortimentet och att göra beställningar. I vår butik kan du köpa naturligt siden till ett bra pris.

Vad är bourette-siden?

Bourette-tyget är råsilke tillverkat av mullbärssilkeskammar och kokonger. Det liknar linnetyger, men behåller alla sidens grundläggande egenskaper. Det är dock ädlare än linnetyger - det skrynklas mindre. Samtidigt är den lite grov och behåller sitt rustika utseende. Silke ger den en ädel glans.

Egenskaper hos bourettesilke

Naturmaterial är idealiska för känslig hud eftersom de inte orsakar blåmärken och inte irriterar huden. Det fungerar på samma sätt med bourettesilke. Materialet är behagligt och mjukt att ta på. Den har hypoallergena egenskaper, tack vare vilka vi är mindre utsatta för ett stort antal allergener i vår miljö. Silke låter vår hud andas eftersom det har hög luftgenomsläpplighet. Det har lägre värmeisoleringsegenskaper, men det påverkar inte uppfattningen av lägre temperaturer, eftersom siden behåller vår kroppstemperatur.

Vad kan man sy med bourettesilke?

Kommentarer ()

Lastning...