Ibland räcker det med en accessoar för att fullända utseendet. Självklart älskar vi glänsande accessoarer som kommer att framhäva vår look, men den här säsongen fokuserar vi på halsdukar! Luftiga halsdukar, halsdukar, halsdukar knutna på huvudet, knutna runt handleden och till och med som en T-shirt. Färgglada, fulla av mönster, de är en oumbärlig accessoar i sommar. Det viktigaste när du väljer en sele är vilken typ av tyg den är gjord av. Vi bryr oss främst om dess kvalitet. I den här situationen rekommenderar vi sidentyger, som är extremt hållbara. Dessutom har silke en stor effekt på håret! Om du vill veta sidens egenskaper, klicka här. 

Låt fantasin flöda

En halsduk kan vara ett alternativ till ett halsband. Det är ett perfekt komplement till avslappnade outfits. Om du gillar mer eleganta lösningar kan du hänga en sådan halsduk löst i halsringningen fram eller bak. Det är den perfekta lösningen för en aftonklänning med djup urringning på ryggen. En mönstrad rosett i nacken är perfekt för starka outfits med en skinnjacka eller jeans.

Stora halsdukar är perfekta som dekoration på huvudet, till exempel som turban. På Internet kan vi hitta många inspirationer och instruktionsvideor om hur man knyter en sådan halsduk för att uppnå en fängslande effekt. På catwalken den här säsongen kunde vi se en fantastisk återkomst till sextiotalet. På den tiden var det halsdukar som knöts på ett sådant sätt att de täckte pannan och hjässan som gällde. De knöts också ofta baktill, under hårfästet.

En trendig accessoar den här säsongen är halsdukar som knyts ihop med en hästsvans eller knut på bakhuvudet. Halsduken kan hänga löst eller knytas i en rosett.

En sele på handväskan är ett underbart sätt att fräscha upp väskan. Tack vare ett så enkelt ingrepp kan en handväska som kanske har legat oanvänd under lång tid få ett nytt liv.

Den här säsongen ersätter halsdukar även T-shirts. Hur? Vi knyter dem på bysten. En sådan variant kan bäras med jackor, läderjackor och till och med i kombination med en kappa. Mönstrade halsdukar tillsammans med jeans med hög midja är en absolut hit.



Ett alternativ för alla

Att bära halsdukar är det bästa sättet att fräscha upp din look. Det är ett bra tillbehör för alla, oavsett ålder. Förutom siden kan vi även använda tyger som velour och satin. En velourturban på huvudet, som påminner om de från tjugotalet, kommer att vara en bra accessoar om du gillar vintagestil. Det kommer säkert att ge en touch av extravagans till din styling. Satin är perfekt för vardagsbruk såväl som för en utekväll. 

Gör det själv!

Det är också en bra idé att använda "återvunnet" material. Då kan vi göra en halsduk eller ett elastiskt band själva med hjälp av material som vi redan har till hands. Du kan använda gamla blusar, klänningar eller skjortor som du inte längre använder och som ligger och skräpar i garderoben. 

- Foton - Pinterest

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...