Tyger för jackor

Quiltade tyger – vad är det?

Själva namnet quiltning kommer från det franska ordet "pique" som betyder prick.

Quiltning är sammanfogning av flera lager av olika material genom att sy dem med jämna mellanrum. Vanligtvis placeras en fyllning i den mellersta delen, vars uppgift är att ge värme när du använder en kappa eller jacka gjord av detta material.

Quiltning gör det möjligt att få tyger för vinterjackor, eftersom flera olika lager skapar ett material med mycket goda värmeisoleringsegenskaper och samtidigt extremt effektivt.

Sömmar kan skapa olika mönster, som i kombination med ett stort utbud av tyger för det översta lagret gör valet av tyg för jackor mycket stort.

Quiltade tyger – ansökan

Quiltade jacktyger har många fördelar. En av de viktigaste är möjligheten att snabbt och enkelt sy alla typer av kläder från den. Den används för att sy jackor, rockar, västar, men även foder för ytterkläder av material som inte har höga värmeisoleringsegenskaper.

Quiltade tyger används också för att skapa accessoarer som väskor, hattar, halsdukar och kosmetiska väskor. Denna typ av material kan också ses i inredningselement. Oftast är det överkast eller örngott.

Quiltade tyger - hur man tar hand om kläder av detta material

Jackor eller kappor gjorda av denna typ av tyg, förutom fördelar som värme eller komfort, har ytterligare en viktig egenskap – de är mycket lätta att ta hand om. Jacktyger kan tvättas i tvättmaskin eller för hand utan problem.

Man bör dock komma ihåg att vid maskintvätt rekommenderas det att välja ett program för ömtåliga tyger med låg temperatur och att välja ett flytande tvättmedel, eftersom pulvret kan lämna fläckar.

När du tvättar, var försiktig så att du inte skadar det inre lagret, det vill säga det som håller jackan varm. Det rekommenderas att placera speciella tvättbollar i tvättmaskinen. Quiltade kläder tvättas bäst separat.

Tyger för vinterjackor - vårt erbjudande

Quiltade jacktyger som finns i vårt erbjudande är en produkt av högsta kvalitet. Varm, behaglig att bära och extremt effektiv. Du kan använda dem för att skapa kläder som inte bara skyddar mot låga temperaturer, utan också blir ett unikt klädesplagg. Vinterytterkläder behöver inte vara tråkiga.

Du kan välja mellan quiltade eller broderade tyger:

  • Broderat jacktyg bestående av tre lager - sidentopp, mitten - isolering, botten - ångad ull. Silke är skuggat, i bruna nyanser och broderat med blommotiv, ångad ull är gråbeige.
  • Jacktyg quiltat med 3D-effekt i silversvart, delikat spräckligt. Tyget är dubbelsidigt, med en delikat glans på toppen, och är fodrat med svart organza.
  • Tyget är quiltat med ett rutigt mönster i beige, ensidigt (kräver foder), ganska tunt.
  • Quiltade tyger med intressanta mönster
  • Den sista kupongen på ett intressant, dubbelsidigt quiltat tyg. På ena sidan med ett mönster av stora, mörkbruna fläckar på en vit bakgrund, på den andra utan mönster i gråstensfärg.

Våra jacktyger har utmärkt isolering, så låga temperaturer kommer inte längre att vara ett problem. De är mjuka och kläderna som görs av dem behåller sin form. Quiltade jacktyger är extremt lättskötta och torkar snabbt. En ytterligare fördel är deras förmånliga pris.

Ta reda på vilka originella kläder, accessoarer eller inredningselement du kan skapa med hjälp av våra material.

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...