Kvinnor har länge förälskat sig i kostymer! Många av oss undrar ofta: "Vad ska man ha på sig på ett affärsmöte?" eller "Vad ska man ha på sig på ett speciellt evenemang den här gången?". Vi kommer för att hjälpa. Byxor och en jacka är det bästa sättet att känna sig bekväm och se elegant ut i alla situationer. I dagens artikel kommer vi att ge dig råd om vilka tyger du kan använda för att syden perfekta jackan för vår/sommarsäsongen 2020. På vår instagram under fliken "kostymer" hittar du inspiration direkt från modevärlden.

Trender 2020

Kvinnors kostymer lämnar inte catwalken. Förutom klassiker som en svart jacka med midja kan vi gå loss på färg och mönster, för i år erövrar djärva tryck och intensiva färger modevärlden. Längre jackor i kombination med smala byxor är en hit i vår. I en sådan kostym kommer du inte bara att känna dig bekväm utan också sexig.

Vad ska man sy en damkostym av?

Kvinnors klädsel för ett speciellt evenemang är naturligtvis inte begränsad till en jacka och byxor. Vi kan välja mellan mönster och mönster: oversized jackor, jackor och chaneljackor. Låt oss kombinera dem med underkjolar, kjolar och jeansbyxor. Det enda som begränsar oss är vår fantasi. Ylletyger, sidentyger, velour och alla blandningar av dessa fibrer lämpar sig bäst för sömnad.

Vad ska man sy en damkostym för vår/sommarsäsongen?

Vår garderob, särskilt vid dessa tider på året, bör vara lätt och andas. Ett pålitligt tyg för att sy en kostym för både kvinnor och män är bomull. Vi erbjuder unika signerade och tryckta bomullstyger . Vi kan också använda luftigt linne, tyvärr måste du komma ihåg att linne, som ett naturligt tyg, tenderar att skrynklas. 

Vårt erbjudande

Den här säsongen är det rutiga kostymer som gäller. Det är därför vi erbjuder dig Linne med viskos, samt rutig kostymull. Kombinationen av bomull och linne rekommenderas till exempel för arbete, inte nödvändigtvis för speciella evenemang, de har en tät väv, vilket kan vara problematiskt på sommaren och orsaka svettning. Cadi klänning tyger De är perfekta för tunna jackor på våren och sommaren. Silke kan inte heller saknas. På vår hemsida hittar du Silke vävt på linne, materialet är lätt, mjukt, inte genomskinligt och du kan sy en sådan jacka utan foder. 

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...