De mest fashionabla färgerna för vår-sommarsäsongen 2022

Om du fortfarande undrar vilka färger du ska tänka på när du köper nya tyger för vår-sommarsäsongen 2022 - är vi här för att hjälpa dig! Speciellt för dig har vi förberett en översikt över de hetaste färgtrenderna i år enligt Pantone-rapporten och matchar dem med bilder från modevisningar. Årets trender inkluderar regnbågens alla färger. Pasteller, delikat blått och persikofärg är också på modet. Se själv!

Alla rougenyanser

Rosa har alltid förknippats med flickaktighet och delikatess - det är ett bra tillfälle att avförtrolla denna betydelse! Rosa handlar om positiv energi, nöje och en av de mest fashionabla färgerna under den kommande vår-sommarsäsongen 2022. Från och med nu förknippas rosa med kvinnlig styrka och blir en symbol för en självsäker kvinna på 2000-talet. Förslaget om rosa i form av "business" kommer att vara mycket åtråvärt den här säsongen. En väl vald rosa styling passar alla kvinnor. Denna färg kommer perfekt att harmonisera med blondinens känsliga skönhet, medan den i fallet med en brunett kommer att betona hennes skönhet i kontrast.


Soliga färger

I vår väljer vi intensiva nyanser, fulla av positiv energi. Gult är en färg som perfekt illustrerar vad som händer i naturen på våren. Gult i modet, i motsats till vad som ser ut, är mycket universellt - det passar alla typer av skönhet, men du bör välja rätt nyans. Gult ser bra ut i styling, bärs i helhetsutseende eller i kombination med neutrala färger: vitt, grått, sand, grädde. Med svart skapar det en mycket tydlig kontrast, vilket fungerar bra i till exempel en business-utgåva.


Purpur

Pantone-färgen Dahlia är en underbart distinkt lila som utstrålar en dynamisk atmosfär. Vi är förtrollade av hur vackert det ser ut som huvudelementet i stylingen. Uttrycksfull lila med ett blått foder är att uttrycka uppfinningsrikedom, kreativitet, andan av ny energi och digitalt. Lila styling fungerar både till vardags och till jobbet. En vacker lila klänning kompletterad med mönstrade strumpbyxor eller en färgglad kappa kommer att skapa en feminin och samtidigt lätt uppsättning som ingen kommer att passera förbi. 


Röd


Varmrött tillför som vanligt sex appeal och femininitet. Rött har blivit en oskiljaktig del av garderoben under den kommande säsongen. Det mest populära sättet att bära rött, som föreslagits av designers, är den totala looken. En ny röd karaktär - det är inte längre en färg som förknippas med dejting. I de senaste kollektionerna har det blivit extremt elegant, feminint, uttrycksfullt, som utstrålar styrka och beslutsamhet.


Blå himmel

Den mjuka blå färgen får dig att känna dig lycklig. Färgen Spun Sugar är en pastell av ovanlig karaktär. Blått passar absolut alla! Blått är en mycket mångsidig färg som är bra för arbete, men som också kan göra intryck på kvällen. Till vardags kan du enkelt bära den som ett alternativ till din favorit svart eller andra basfärger, som beige eller grå. Blusar eller ullvästar med blå skjortor, inklusive de som är en spännande färgaccent, är också en bra idé.


Catwalk-bilder som laddats ner från pinterest

Kommentarer ()

Lastning...