Höstens kampanj

I början av hösten presenterar vi effekterna av en fotosession som ägde rum i vårt lager i samarbete med Izabella Kłos, en designer från Poznań. Vi visar dig en unik kollektion av Izabelas kläder, som syr sina kläder främst av våra material.



Kvinnlighet i ny upplaga 



Varumärket Izabella Kłos är tidlösa klassiker och elegans bruten med en antydan till galenskap som var och en av oss har i oss. Tack vare sin mångåriga erfarenhet av skräddarsydd sömnad har designern lärt sig perfekt om kvinnors behov - och som svar på dem skapades ett varumärke som främst syftar till att lyfta fram och betona kvinnlighet. Traditionellt skrädderi, tyger av högsta kvalitet och uppmärksamhet på detaljer är några av de egenskaper som definierar varumärket. En betydande del av hantverket är manuellt arbete, vilket bevisar det unika och unika i varje projekt. Kvinnans naturliga styrka är designerns största inspiration, som i kombination med traditionella och moderna skräddarmetoder gör att du kan skapa unika, tidlösa kollektioner.



Svep in dig i hösten med Izpol



I vår höstkollektion följer vi trender, leker med mode och visar våra tyger på ett originellt och ovanligt sätt. Vi har kombinerat de mest fashionabla mönstren och färgerna inspirerade av modevisningar. Detta gör vi för att våra kunder ska kunna hitta det de behöver mest under höst-vintersäsongen 2020-2021. Vi visar dig också material som hjälper dig att hantera ständiga temperaturfluktuationer och brist på solsken. 



Chanel Inspiration


 

En affärskvinna, klädd i en svart klänning gjord av kostymtyg, fint dekorerad med pärlor. Skapelsen är en slags hyllning till 20-talet. Klänningen betonar klassen och elegansen hos vår hjältinna. Vi har att göra med en självsäker kvinna som vet vad hon behöver när hon väljer material till sitt senaste projekt. Dessutom får vi inte glömma att alla mjuka tyger och stickade tyger nu kommer att vara oumbärliga, så vi bjuder in dig till oss för varm ull!



Lös check



En fräsch, sportig look. Vitt är en bra färg för att bygga vackra outfits, vilket är anledningen till att vi använde den som bas för Izabella Kłos kostym ullkappa. Genom att väva in rullar med rutig ull ville vi lägga till lite variation till fotot. 



Karmelove



En stark och självständig kvinna. På ena sidan är hon elegant klädd, å andra sidan sitter hon med benen brett isär som ett tecken på sin autonomi. Allt hålls i nudefärger - alla stilar i beige anses vara universella och eleganta och passar för alla tillfällen. Kamelfärg är redan en klassiker inom dammodet. Vi bestämde oss för att kombinera den med en vit jacka med guldinslag, kamelfärgade cigarettbyxor och bruna kilklackar. Det hela ser extremt sexigt ut och vi kan lätt bära en sådan outfit varje dag.



Det finns inget bättre än en nöjd kund



På bilden bär modellen en jacka från Izabella Kłos, gjord av ecru kostymull och denimelement som du hittar i vår sybehörsaffär. 



Grundelementet i kläder under höst- och vintersäsongen är naturligtvis alla typer av ytterkläder. Därför är det värt att skaffa lämpligt varma material! Vi möter dina behov och erbjuder underbara kapptyger. Vi har olika färgversioner, som snart kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida. Håll ögonen öppna! Tack för er uppmärksamhet



foto: Wiktor Schneider

styling: Maria Minga

Smink: Natalia Kałach

individuella delar av stylingen tack vare Izabella Kłos vänlighet

Tyger: Partihandel Izpol tyger

Kommentarer ()

Lastning...