De hetaste modetrenderna för vår-sommarsäsongen 2023

Den senaste säsongen är full av den stora återkomsten av klassiska trender.  Vad kommer 2023 att föra med sig i tyger och vilka blir de senaste modetrenderna? I den här artikeln har vi förberett en översikt över fashionabla tyger och trender för 2023 direkt från världens catwalks. Denim, genombrutna klänningar, blommiga tryck eller fransar är bara en bråkdel av de kommande trenderna.

Antika Klänningar

 

En lång böljande klänning, sensuella volanger runt midjan och axlarna och naturliga färger är det perfekta receptet för styling värdig en gammal gudinna. Den här säsongen har designers berikat sin design med eleganta huvor och asymmetri. Klänningar i den här stilen passar olika figurer. Mjuka uppsättningar av materialet gör det enkelt att maskera eller lägga till volym till specifika delar av figuren - enligt ditt omdöme och dina behov. Material som är perfekta för att sy sådana skapelser är: chiffong och siden.

 

Klänningar med cut-outs 

 

Vår- och sommarsäsongen 2023 kan inte klara sig utan fashionabla cut-outs. Speciellt i cocktailklänningar - mini eller midi. Under den kommande säsongen förtjänar enkla, svarta kläder särskild uppmärksamhet. Deras minimalistiska karaktär gör utskärningen till centrum för uppmärksamheten. Det spelar ingen roll om utskärningarna avslöjar halsringningen eller midjan, smyckestillbehör i utskärningsområdet kommer att vara en bra idé för att öka effekten. Sybehörstillbehör från vår tygaffär kan vara nödvändiga.

Underkläder klänningar

 

Det vill säga genomskinliga material som ligger ovanpå varandra - vilket säkerställer en subtil styling. När vi skriver om underklädesklänningar menar vi: klänningar med korsetter, lite oversized klänningar med ett enkelt snitt i 20-talsstil och typiska underklädesklänningar. För material som är dedikerade till denna trend bjuder vi in dig till spetskategorin i vår tygbutik. Siden, mjuk tyll eller chiffong fungerar också utmärkt

3D Blommor

 

Blommiga tryck är ett oskiljaktigt inslag i vår- och sommarsäsongen. Men under den kommande säsongen får blommorna en tredje dimension. Sådana dekorationer är blommor som sys in i aftonklänningar. De dekorerar perfekt både klänningens nederdel och korsetten. En annan nyhet är att alla de mest fashionabla blomsterkreationerna under vår-sommarsäsongen 2023 är reserverade för stora utflykter. I vårt erbjudande hittar du aftontyger med 3D-blommor - de kunde inte saknas.

Plym 

Inte bara boho! Tofsar kan vara extremt snygga, eleganta och sensuella. Tofsar av lätt glänsande garn är särskilt moderiktiga. Under vår- och sommarsäsongen 2023 är fransarna mest förtjusta i sällskapet av klassikerna i damgarderoben. Kjolar med fransar bör kombineras med vita skjortor med krage, oversized jackor eller en skinnjacka. Tofsar är fortfarande ett recept för en effektfull kvällsoutfit, särskilt i sällskap med paljetter. Enligt den rådande trenden är det värt att satsa på ett minimalistiskt snitt så att fransarna spelar huvudrollen i stylingen. Kolla in våra fransiga tyger här.

Volanger

 

Volanger är en fläkt av romantik för vår- och sommarsäsongen 2023. Ingenting tillför charm som rörliga kaskader av lätta material. Fyll därför på med tyllklänningar helt gjorda av volanger och imponerande, stora volanger på mini- och maxikjolar, med hänvisning till spansk kultur. Du hittar tyll i vår webbutik under fliken Tyll och nät.

Paljetter

 

Under vår-sommarsäsongen 2023 är paljetterna i full gång. Naturligtvis finns det många möjligheter: från blanka klänningar med axelband, midi-skärningar till damkostymer i en glänsande upplaga. Det finns också full frihet  i paljetternas färger. Återhållsamma beige, klassiska svarta och intensiva nyanser av fuchsia, koppar och kobolt har dykt upp på catwalken - som du hittar på vår hemsida i kategorin Paljetter och pärlor.

Oversize kavajer

 

Populariteten  hos oversize-kostymer har gjort dem till en integrerad del av den klassiska kapselgarderoben. I vår- och sommartrenderna 2023 fortsätter damkostymer att sticka ut med voluminösa jackor med till synes "för breda" axellinjer och liknande öppna byxor med hög midja. Det är helt enkelt ett måste att ha i garderoben. I vårt erbjudande hittar du de perfekta kostymtygerna för en jacka som är skräddarsydd efter dina drömmar.

Genombrutna klänningar

 

Romantisk spets har ersatts av handvävda tyger i boho-stil. Det vill säga kläder – helt enkelt gjorda för semestern. Designers marknadsför både imponerande kvällsmodeller och vardagliga snitt för älskare av boho-estetik. Den eleganta karaktären hos kläderna i denna trend säkerställs av en begränsad färgpalett: vitt, svart, elfenben, ecru och alla nyanser av brunt, dvs. alla färger som vackert kommer att framhäva sommarsolbrännan.

 

Och har du din favorittrend för vår-sommarsäsongen 2023?

Vi önskar dig en lyckad shopping! 

 

Kommentarer ()

Lastning...