Trender för höst och vinter 2021/2022

Letar du efter inspiration till höststyling? Vill du ta reda på vad som är på modet den här säsongen? Vi kommer för att hjälpa. I den här artikeln får du reda på vilka trender som regerade på catwalken. Vi har valt ut våra material för var och en av dem. Ha en trevlig läsning!

Stora dunjackor och skidjackor

En jacka är naturligtvis en stapelvara i höst- och vintergarderoben. I år är det sportjackor som rankar de mest fashionabla snitten. Ju större desto bättre. De fluffiga och varma hjälper dig att överleva den värsta frosten.


Tyget vi erbjuder är ett exklusivt quiltat jacktyg. Den är isolerad, så vi kommer inte att bli kalla i den även på kalla kvällar.

Materialet finns i tre färgversioner.

Plisserade kjolar och klänningar

Veck är tillbaka i favör! En sådan kjol kommer att ge chic till vilken outfit som helst, oavsett om du väljer en enkel t-shirt eller en tight body, tillsammans med en dunjacka eller en elegant kappa. En sak är säker - i år får du inte missa plisserade tyger i din garderob!


Materialet vi erbjuder är vacker plisserad spets i beige. Delikat, flexibel. Perfekt för att sy en klänning, kjol eller blus.

Ljusa, färgglada kappor

Detta är det bästa sättet att göra din garderob levande. Ljusa färger ger mycket positiv energi och får dig att känna dig speciell även på en grå, ful dag.

När du använder ljusa färger för styling kan du gå all in och kombinera olika färger som på bilden nedan, eller satsa på en total look. Och om du bara försöker experimentera med färger, satsa på ett element - du kan börja med en färgglad handväska eller hatt och halsduk.


Materialet vi erbjuder är italiensk 100% ullcrepe i solgul färg. Ett tyg med tät väv, ogenomskinligt, matt, av mycket god kvalitet. Perfekt för en jacka, kostym, blus eller kjol.

Fuskpäls

En klassiker av elegans som blir perfekt som ett komplement till vackra kvällsoutfits, men även i en mer nonchalant version, t.ex. i en sportig styling.


Materialet vi erbjuder är en ekologisk pälskappa i smutsrosa gjord av polyesterfibrer som perfekt imiterar naturlig päls. Behaglig att ta på. Håret är ca 4-5 cm långt. Päls som ska trimmas: ärmar, kragar, västar. Tyvärr är den inte lämplig för långa pälsar.

Stora logotyper

I år är varumärken också stolta över att placera logotyper på kläder och accessoarer. Ju fler, desto bättre! Detta motiv har dykt upp på catwalken för en tid sedan. Vi kan till och med observera en viss kult av att bära varumärken. Det är ett utmärkt val om du inte är rädd för att experimentera med mode.


I vårt lager har vi en hel avdelning dedikerad till signerade tyger.

Detaljer i läder

Skinnbyxor är redan en klassiker i garderoben. Varför inte gå ett steg längre och bygga din outfit på basis av lädermaterial? Från svarta trenchcoats i läder i stil med Matrix till högmättat, färgglatt läder. Detta är en mycket önskvärd trend den här säsongen.


Materialet vi erbjuder är ekoläder av mycket god kvalitet i ljus, varm beige med en droppe rosa


Leopardmönstrade kappor

Leopardmönster förknippas inte längre med kitsch. Under flera säsonger har den regerat på modevisningar, oftast som oversize-ytterkläder i 90-talets grungestil.


Materialet vi erbjuder är ett svart och beige leopardmönstrat tyg, vävt av naturlig ull med en blandning av akryl.

Hög skräddarsytt

Det vill säga eleganta kostymer, jackor gjorda av högkvalitativa material (ull) inspirerade av mäns garderob.


Materialet vi erbjuder är ull med kashmir i en nyans av melange - sammansatt av écrutrådar och stenbrunt, vilket ger effekten av en rostig färg.

Lappverk

Hållbart mode ser mer och mer djärvt ut på catwalken. Vi kan inspireras lite av det och använda tyger med lapptäcksmönster till våra projekt.

Materialet vi erbjuder är jacquard med orientaliskt lapptäcksmotiv i nyanser av brunt, rött och blåklint. Tyget är tunnare, något styvt, icke-elastiskt, vackert quiltat med guldlurextråd.

Stickat

Stickade tyger fungerar utmärkt i alla situationer. Oversized tröjor, träningsoveraller, halsdukar, mini-, midi- och maxiklänningar! Antalet möjligheter är verkligen enormt!


Materialet vi erbjuder är ett tunt tröjstickat tyg i ljusbeige, vävt av 100% viskos

Vilken trend gillar du mest?

Bilder från visningarna tagna från pinterest.com

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...