Tyger som är perfekta för gardiner

Kan man få gardintyger av oss? Självklart. Vi erbjuder ett brett urval av tyger som också kommer att vara perfekta som dekoration i ditt hem. Valet av typ av sådant material beror på vilken funktion det ska utföra och det är en mycket individuell fråga. Mycket beror på stilen på lägenheten. Vi presenterar våra förslag på gardintyger. 

Linne - är ett hundra procent ekologiskt tyg . Den är gjord av växtfibrer. Detta gör att det bryts ner helt, vilket är anledningen till att linnetyger är säkra för miljön. Alla linnetextilier är en investering i flera år. Om du gillar inredning i bohemisk eller rustik stil kommer linnegardiner att vara pricken över i:et.

Taft – ett ganska styvt, lätt och prasslande tyg. Den kan vara stark eller lätt skimrande, men det finns också de som ändrar färg beroende på ljusets infallsvinkel - en sådan glans ger den elegans! Det är därför den ser värdig ut, till exempel i sovrummet. 

Bomull – ett annat naturmaterial. Först och främst är den mjuk och behaglig att ta på. Dess naturlighet påverkar kvaliteten och säkerheten för allergiker. Bomull har många användningsområden, så som ett dekorativt material kommer det att fungera bra. Du hittar många bomullstyger - från enfärgade till mönstrade. 

Satinett mjukt och böljande tyg. Blank å ena sidan och matt å den andra. Den är perfekt för eleganta interiörer. Om du drömmer om mer glans är satin det rätta valet. Den är också mer mottaglig för styling, till exempel pinning och modellering. 

Velour - Sammet tillhör de tyger som kallas plysch. Sammet har varit ett ädelt tyg i århundraden. Det enklaste sättet att införa lite lyx i vardagsrummet, sovrummet eller till och med kontoret är att använda sammetsaccessoarer.

Polyester – När det kommer till själva materialet är det en av de vanligaste. Tvärtemot vad man kan tro ser det till och med ut som ett naturligt tyg, till exempel bomull. Vill du veta mer om polyester? Klicka här

Vi hoppas att dessa få meningar kommer att hjälpa dig när du bestämmer dig för gardiner.

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...