Tillbehör och färger för höst-vintersäsongen 2020/2021

Fortsättning på reflektionerna över säsongens hetaste trender. I den här artikeln hittar du information om de viktigaste trenderna för den kommande säsongen när det gäller färger, mönster och accessoarer. 

Kläder i nudefärgade nyanser

Det kan inte bli mer aptitligt! Vi bär fortfarande vita, beige och bruna kläder som för tankarna till vit choklad eller vår favoritcappuccino. Beige klänningar och damkostymer i nudefärgade nyanser visade sig vara de mest populära. Dessutom rekommenderar vi dig våra tröjstickade tyger i en neutral färgpalett.

Svart änka

Svart kan inte saknas på den här listan. Den mest universella färgen genom tiderna den här säsongen vinner våra hjärtan och förför. Kom dock ihåg att svart inte är en färg för alla, eftersom den framhäver till exempel mörka ringar under ögonen eller missfärgningar i ansiktet. 

Rödluvan

Även om namnet kan verka lite perverst är rött den definitiva favoriten i höst- och vinterpaletten. Vi kan se ut från bord till tå i rött, eftersom ett sådant totalt utseende är mycket önskvärt. Färgpaletten innehåller främst dess djupa, viniga nyanser. Denna trend är värd att kombinera med de mest fashionabla den här säsongen - check! Det kommer att bli eld!

Silverklänningar och kjolar

Vi vet redan att silver ser ädelt ut. Sådana tyger är perfekta för speciella tillfällen, särskilt kvällstillfällen. Vi rekommenderar dig våra tyger med paljetter, som inte bara gnistrar vackert, utan framför allt kommer att ge glamour till din styling. Solida och glittriga versioner kommer också att hitta sin amatör. Om vi kan ge råd om hur man använder sådana material är de perfekta för klänningar, kjolar och jackor. 

En explosion av färger

Var inte rädd för att kombinera färger och mönster, vi rekommenderar till och med att experimentera! Den här säsongen erövrar färgerna gatorna. Allt är tillåtet. Hösten och vintern är den perfekta tiden att visa upp dem för att lägga till lite sommar till våra outfits. De mest eftertraktade är: orange, lime och grönt, som oftast åtföljdes av krusiduller på catwalken. 

Imorgon blir det päls

En temperatursänkning är den perfekta tiden att skaffa en fuskpälsjacka. Numera tas pälsar inte bara fram vid "speciella tillfällen". Pälsar med tät och lång lugg är fortfarande trendiga, gärna i naturliga nyanser som vitt, beige och brunt.

I vårt erbjudande hittar du ett brett urval av pälsar: med långt eller kort hår, i nyanser av rosa, turkos och klassiskt svart.

Blomstra

Enstaka blommor, buketter eller en liten äng vinner enligt oss den här säsongen. Vi förknippar blommiga mönster med våren, så fräscha upp din garderob och lägg till lite glädje där. Det behöver inte vara en boho-stil direkt, vi erbjuder blommiga jacquarder som ser extremt originella och kungliga ut. På hösten kommer blommor på tyger att regera i alla möjliga nyanser, även om blommiga mönster får styrka på hösten och vintern, i kombination med marinblått. 

Djurmönster

De kommer att bli på modet igen! De dök inte upp i folkmassor på modevisningar, men de vinner ändå våra hjärtan och kommer att vara en del av våra stiliseringar. Speciellt i form av väskor och accessoarer. Snakeskin kommer att lägga till lite rock'n'roll till våra outfits. Det är ett extremt feminint och starkt mönster. Detta tryck dyker upp överallt, och dessutom passar detta sofistikerade mönster kvinnor av alla skönhetstyper. Om du är ett av starka mönster och vill lägga till något galet i din garderob, kolla in vårt tryck som imiterar färgen på en afrikansk zebra och leopard. Det här mönstret är ett konstverk ! Om du föredrar ett klassiskt zebramönster kommer det vita och svarta trycket att vara perfekt för både arbete, vardag och kvällsstyling. Fläckar, å andra sidan, ser bra ut på klänningar eller skjortor. Djurmönster är inget nytt, men under flera år har de återvänt i stor prakt till höstkylan.

Orientaliska mönster

Kjolar, västar, jackor och kappor som persiska mattor. Den här säsongen är det värt att skaffa mönstrade tyger inspirerade av avlägsna resor. Starka, intensiva färger kommer att komplettera din styling på ett underbart sätt. Paisley - en blandning av sådana orientaliska mönster kanske inte verkar för alla, men vad händer om du kombinerar det med styling med en modern version? Åh, vi är helt för det!

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...