Vad ska man ha på sig på ett bröllop? Trender 2020

Letar du efter den perfekta outfiten för festerna och firandet som väntar dig i sommar? Vi kommer för att hjälpa. År 2020 är temat vid bröllop och bröllop mycket modernt. Paret väljer det tema som ligger dem varmast om hjärtat. Det är då värt att passa in i ceremonins karaktär. De mest fashionabla den här säsongen visade sig vara bröllop i rustik, boho och glamourstil. Det lönar sig att förbereda sig för detta tillfälle och bekanta sig med huvudtemat. 

\

Färger 

Färgstarka hits både inom mode och dekoration var Classic Blue, Neo-Mint, Purist Blue, Blueberry, Peach, Red och Gold. Även om svart är den mest fashionabla färgen i år, om du ska till en första nattvardsfest, bröllop eller mottagningsfest, undvik svart. Om du är ett av mörka färger, byt ut svart mot marinblått - det kommer att fungera perfekt.

Klänningar för ett bröllop

Det viktigaste är att du känner dig bra i den valda outfiten, för du kommer förmodligen att ha kul i den fram till morgonen. Se till att klänningen är bekväm och gjord av bra material. 

sukienki na slub3.jpg

Om du fokuserar på enkelhet och minimalism kommer en klänning i siden- eller satinunderkläder att vara perfekt. Du kan också välja mycket enkla  och delikata smycken eller satsa på extravaganta accessoarer, som stora örhängen eller ett pannband. En siden, enhetlig, ljus skjortklänning kommer också att vara perfekt för detta tillfälle. Du kan sedan bli galen med dina skor. Skor med djurmönster är på modet den här säsongen. Klänningar med peplumlinning är också populära. Det krävs inte mycket för att passa in i de nuvarande trenderna. 

Om du gillar att gå loss med mönster och skärningar. Vi har goda nyheter 2020 är året för volanger, enorma puffärmar och utsvängda byxor. Ha kul med mode så mycket du vill! Stora rosetter och tropiska mönster fungerar också perfekt. Det är dags att prova något nytt, till exempel volangmönstrade klänningar med puffärmar. Volanger är supertrendiga den här säsongen. Varför inte para ihop dem med paljetter? I slutet av året kan du använda en sådan klänning under nyårsafton och senare karneval. 

I vart och ett av ovanstående alternativ kan du betona dina styrkor. En stor halsringning fram eller bak och ett långt hänge för dekoration fungerar mycket bra i det här fallet. Om du inte vill exponera din kropp, välj en trapetsklänning, som är den bästa i sin enkelhet. 

 

Väv

Har du bestämt dig för att sy en outfit för det ena eller andra firandet? Vi ger dig råd om vilka tyger du ska använda den här säsongen. 

Lurex - Flytande och delikat material, tack vare vilket det passar perfekt till figuren. Vi har neutrala färger på stickade tyger som faller i beige och rosa. Men om du är ett av hitstilar har vi också mer kontrasterande färger, som: blåklint, guld och amarant. Paljetter kommer dessutom att ge en glamourkaraktär till stylingen.

Ullcrepe - Ull med kräpväv, vilket gör den lättare och tunnare. Vi erbjuder de mest fashionabla färgerna av ullcrepe, av vilka du till exempel kan sy en kostym. Det är dock värt att komma ihåg att detta material passar bäst som kostym eller ytterkläder, eftersom det är 100 % ull och har värmande egenskaper.

Silk Organza - Organza är ganska styv från naturligt siden. Vi har en mängd olika färger, det passar perfekt in i årets trender. Långa outfits med kuvertringning, gjorda av genomskinlig organza eller tyg dekorerat med paljetter, kommer att se bäst ut med minimalistiska accessoarer. 

Muslin - Ett mycket känsligt material. Det kännetecknas främst av sin lätthet, vilket gör det till ett idealiskt material för sommaren. I vårt erbjudande hittar du vackra mönstrade musliner med blommor eller fjärilar. 

Satin - Slätt och flytande tyg. Å ena sidan blank och å andra sidan matt. Den passar perfekt och fungerar bra i mycket eleganta, värdiga, balklänningsformer.

Crepe - Ett fjädrande och mjukt material som är motståndskraftigt mot veck. Crepe finns i  många olika varianter med olika sammansättning och tjocklek. Det ser bra ut när det gäller snäva klänningar. 

Klänning cadi - perfekt för alla tillfällen.

Kul! 

Vi skrev om att sy kostymer här

Om du vill ta reda på vilka accessoarer som kommer att vara på modet den här säsongen, klicka här

Klänning Foton - Pinterest

Kommentarer ()

Lastning...