Vilka accessoarer ska man välja till ett bröllop?

Säsongen för specialevenemang är i full gång. Om du redan har valt en klänning för denna speciella ceremoni är det också värt att tänka på accessoarer som kompletterar helheten. Vilka accessoarer är på modet i år?

Smycken

Guld, stora smycken – alla halsband, tunga armband och stora örhängen är på modet just nu. Det är inte alla som gillar guld, så du kan enkelt byta ut det mot klassiskt silver. Du kan också få halsband med naturstenar.

Handväskor

Små pastellfärgade handväskor fungerar utmärkt i kombination med färgglada, mönstrade klänningar. Handväskor i guld i form av askar eller kuvertväskor kommer att vara perfekta i kombination med blåklintsblå och röda outfits. Taxväskan är tillbaka i favör! Läder eller tyg kommer att vara ett bra komplement. Broderade små handväskor passar bra till klänningar i boho-stil.

Boots
Höga klackar med kontrasterande tår är en hit den här säsongen. Kilklackar eller vita sandaler är perfekta för sommaroutfits. Mule flip-flops med klackar kan till exempel bäras med en kostym. Stilettsandaler med rem runt vristen, pumps med fyrkantig tå och de med geometrisk klack är ett absolut måste.

Tillbehör

Hårdekoration är särskilt modernt den här säsongen. Så det är värt att välja matchande smycken till din outfit. Du kan satsa på klassiskt guld eller silver. Pärlor eller stenar är också önskvärda. I butikerna hittar du hårnålar, spännen eller hårband.

Kommentarer ()

Lastning...