Vi ger dig råd om vad du ska tänka på när du väljer en skjorta till dig själv

En skjorta är ett klädesplagg som inte får saknas i vår garderob. Det är verkligen ett bra alternativ till vita toppar, formella T-shirts och till och med klänningar. Vi kan bära den till formella möten, affärsmöten, arbete eller tillfälliga evenemang. Vid det här laget, i en avslappnad version, kommer du att se lika bra, chic och framför allt moderiktig ut. 

Skjortor har varit på modet i många, många år. Oavsett vilket material de är gjorda av och dess färger kan du bli galen med styling. Det finns verkligen många möjligheter! Mångfalden av färger och mönster gör att vi kan leka med mode, som kan vara extremt perverst och oförutsägbart. 

Naturligtvis är kvaliteten på materialet som skjortan är tillverkad av av stor betydelse. Låt oss anta att en beställning kommer till dig - och i den din perfekt skräddade skjorta i ditt drömmönster. Om materialets kvalitet inte uppfyller kraven kan du sätta på det flera gånger och lägga det i garderoben. Tröjan ska absolut inte ta upp statisk elektricitet, och du ska inte svettas i den! Du måste vara bekväm i dina kläder. När det gäller veck av materialet är det en mycket individuell fråga. Vissa människor gillar helt enkelt mer skrynkliga tyger. Sådana anlag har till exempel linne, som ser fenomenalt ut även när det är skrynkligt. 

Naturliga tyger som bomull, linne och siden fungerar bäst. Man bör dock komma ihåg att de exklusiva tygerna som används för tillverkning av skjortor inte alls är de billigaste.

För tillfället är de hetaste trenderna romantiska skjortor med puffärmar, som kommer att ge din outfit en delikatess, eller tvärtom - en läderskjorta som ger din styling en skarp karaktär. En annan stark trend för hösten 2020 är skoluniformen. Därför ser vi gärna rutiga skjortor och kjolar i höst. Naturligtvis de som är dekorerade med genombrutna mönster, spetsar och krusiduller, överdimensionerade, långsträckta och smycken, överdimensionerade, leopardmönstrade eller blommiga motiv. Det finns verkligen mycket att välja på! 

Kommentarer ()

Lastning...