Trender hösten-vintern 2020/2021

Vi bestämde oss för att hjälpa till att skingra alla tvivel om de rådande trenderna för höst-vintersäsongen 2020/2021. Vilken stil regerade på catwalken? Hur väljer man färger? Vilka mönster är mest moderiktiga? Vi kommer att försöka svara på alla dessa frågor. Genom att välja våra tyger för det. Är du beredd?

Lek med mode

Överdimensionerade axlar är en trend från den gångna våren, som håller i sig än i dag. Vi kan leka och forma dem så mycket vi vill, till exempel med puffärmar, eller skapa intrycket av "fladdermusvingar". På tal om för stora snitt vill vi nämna bikerjackor i läder, som passar bra till stickade tyger. Vi kan märka en tendens till att överdimensionerade tröjor dyker upp. Lösa, överdimensionerade tröjor som fästs med ett dekorativt bälte fungerar utmärkt. Om du inte är ett av löst sittande kläder kommer dessa korta och tajta tröjor dekorerade med små knappar också att fungera utmärkt. I avdelningen för stickade plagg hittar du unika exemplar. Släta, mönstrade, tjocka, tunna och alla är mjuka och av högsta kvalitet. 

Underkläder "ovanpå" är okej! Den här säsongen, under en varm tröja, kan vi till exempel bära en spets, svart korsett. En underklädesklänning som en underkjol i siden är en absolut hit där vi kan synas överallt - på jobbet, på en promenad och på kvällen på en fest. Vi har mycket sidentyger och spets i vårt utbud. Man skulle vilja säga: "från val till färg". Kolla in det själv!

Se till att skaffa tofsar! Från vår sida kan vi erbjuda dig en originalvävd jacquard gjord av en blandning av fibrer där du kan klippa trådarna för att skapa en franseffekt. Lädertyger för jackor, som kan dekoreras med lättsinnigt hängande fransar, fungerar också utmärkt.

En annan trend som inte försvinner är boho/hippie-stilen, som avslöjas varje säsong! Skillnaden är att den här gången är det en mycket mer konstnärlig vision. Intrycket av borgerskap och adel byggs upp av tunga tyger, intrikata mönster och dyrbara broderier av klänningar, tunikor och rockar som visas på catwalken. Enligt vår mening kommer jacquard att fungera bäst här. Jacquard är ett tjockare material som mönster är präglade på. Tack vare detta ger den intrycket av att vara köttig och ädel. En sådan blommig jacquardklänning kommer att vara perfekt som accessoar. I vårt erbjudande hittar du ekologiska pälsrockar gjorda av polyesterfibrer som perfekt imiterar naturligt hår. 

Koftor och rutiga jackor är mycket åtråvärda. En fin rutig nyans i brunt, beige och grått är idealiskt. Speciellt när det kommer till kappor och klänningar. Vi rekommenderar dig vår kostymull i marinblått och khakifärger, vävd av 100% jungfruull.

Känner du till filmen "Sweet Worries"? En av de mest ikoniska kläderna var en gul skotskrutig kostym i kombination med en vit blus, gul väst och vita knästrumpor. Det här modet är tillbaka! I höst kan vi inspireras av skoluniformer! Dessutom vinner check förstaplatsen i rankningen av de hetaste trenderna den här säsongen. I valfri färg! Gult, rött, grönt, blått eller orange! 

En svartvit liten ruta - hundtandsruta - kommer också att vara populär. Detta är ett mönster som vanligtvis förekommer på kjolar, jackor, byxor och ytterkläder. Enligt vår mening kommer hundtanden som du hittar i många versioner att vara perfekt för vilken höststyling som helst. Vi skrev om hundtandslöpning här.

Sjömansstilen är en absolut hit. Skaffa en marinblå jacka eller kappa, sy på guldknappar och voila! Glöm inte de grundläggande färgerna som är förknippade med en sjömans äventyr. Vi kan byta ut kappan mot kappor, som är mycket moderna nu. Några ord från oss om du letar efter ett tyg för ytterkläder. Vi rekommenderar dig till exempel marinblått eller rött italienskt kapptyg vävt av 100% naturlig ull. Kolla in vårt breda utbud av tyger och stickade tyger som är perfekta för att sy kappor, jackor eller caper. 

Läderplagg kommer att vara mycket efterfrågade den här säsongen. Låt fantasin flöda, oavsett om det är en klänning med krage, byxor eller en vacker kjol med knappar i kombination med en vit tröja. Denna stil är starkt inspirerad av estetiken från matrisen. Klicka här för att hitta våra läderförslag.

Var och en av oss har vår egen originella och unika stil. Låt oss ha kul med mode och njuta av det. Låt oss inte vara rädda för att kombinera snitt, mönster och färger.  Det vackraste med den är friheten som fyller oss när vi väljer styling. Genom kläder uttrycker vi oss själva och vår karaktär. Om stylingen hålls efter din smak och du inte känner dig "uppklädd" utan uppklädd har du råd med allt.

Kommentarer ()

Lastning...