Sammanfattning av 2020 års trender inom mode. Några av dem kommer att stanna hos oss under den kommande säsongen

"Mode passerar" - är det verkligen? I den här artikeln får du reda på vilka som var de största trenderna 2020 som inte kommer att sluta vara på modet under den nya säsongen. År 2020 var vi inte rädda för att experimentera med färger och undvika svart. På gatorna, trots den utvecklande pandemin, kunde vi se en explosion av färger och mönster. Att färga verkligheten på det här sättet. På våren fyllde damerna ivrigt på med vida, överdimensionerade jackor och lösa kostymbyxor. På sommaren bytte vi ut byxorna mot vackra, skira klänningar med puffärmar i olika längder. I höstas ersatte vi dock blommiga mönster med rutor! Och när vintern började tog vi alla på oss en bekväm träningsoverall och förberedde oss för julen. Detta är bara några av de mest önskvärda trenderna. Här är en sammanfattning av förra årets hits.

Påverkan av Covid-19 på modebranschen

Förutom de ovan nämnda modepreferenserna som kommer att stanna hos oss längre, finns det några fler pärlor på vår lista. Även om vi tillbringade större delen av vår tid hemma och pandemin har förstört modemarknaden lite, har shopping ändå blivit en språngbräda för oss från den grå verkligheten. Var och en av oss följde modetrender med stort intresse, och många av oss tog tag i symaskiner och provade på skräddarsytt. Vi har blivit mer medvetna konsumenter för vilka planetens öde inte är likgiltigt. Kvaliteten på de material som vi syr eller köper kläder av är mycket viktig för oss. Hur köper man klokt och moderiktigt?

Ta på dig en träningsoverall

År 2020 präglades av bekvämlighet. Mjuka stickade tyger  har blivit en hit för att känna sig bekväm hemma. Till och med personer som uttryckt föga smickrande åsikter om träningsoveraller har fyllt på med bekväma set. Detta har haft en enorm inverkan på modet i butiker, tyggrossister och på sociala medier! Populära butikskedjor, såväl som små varumärken, svarade med att skapa kollektioner av mjuka stickade tyger skapade för varje situation. Många underbara pyjamasset och variationer på träningsoverallstemat har skapats. Kom ihåg att ett alternativ till stickat tyg i det här fallet kan vara till exempel bomull. >>Se mjuka stickade tyger<<

Sexig och feminin

På tal om pyjamas, de vanligaste var de som var gjorda av satin och siden, som inte bara användes för att sova! Underkläder ovanpå är den största trenden förra säsongen. Du kan bära den inte bara vid speciella tillfällen, utan också varje dag, till jobbet och till ett möte med vänner i kombination med jeans och en tröja. En elegant T-shirt i satin- eller sidenunderkläder kommer att vara en bra sömnad. >>satin<<  >>siden<<

Trend från mormors garderob


Många designers har gjort en nick till det förflutna. På så sätt lämnade förra säsongen efter sig tröjvästar, som vi tills nyligen bara förknippade med våra mor- och farföräldrars garderob. Ja, trenden direkt från mormors garderober och från 90-talet är tillbaka och kommer att stanna hos oss längre! Den här lösningen fungerar utmärkt - den är väldigt bekväm, bär bara en sådan väst över din favorit t-shirt, ta på dig jeans och voila! Stylingen ser oklanderlig ut. Om du gillar extravaganta lösningar kan sådana västar kombineras med långa stickade klänningar eller sidenklänningar. 

I festivalstil

Under denna extraordinära tid blev handarbete populärt, och internet vimlade av vackra, handstickade kläder och accessoarer i boho-stil. Vad var orsaken till detta? När vi vänder oss till hållbart mode och letar efter nya hobbyer har många av oss bestämt oss för att lära oss hantverk. Trenderna för den kommande säsongen är fulla av virkade klänningar, toppar och tröjor i festivalstil. I vårt erbjudande hittar du vackra broderier samt löst vävda tröjstickade plagg.       



Ett svårt år ligger bakom oss. Vi fick ut mycket av det. Låt oss ta hand om oss själva och välja klokt, mycket beror på det.

Kommentarer ()

Lastning...