Tyger med rutmönster

Rutigt tyg – varför är det värt att välja?

Rutiga tyger har varit mycket populära i flera år. De förekommer på rockar, jackor, kostymer och blusar. Byxor med ett sådant mönster och alla typer av accessoarer bärs också ivrigt.

Skotska rutiga tyger eller olika varianter av detta traditionella mönster är särskilt populära. Det är ett mönster som är tidlöst och klassiskt. Även om tyger av denna typ inte tillhör den mycket eleganta kategorin, är de perfekta för att sy smarta fritidskläder, som formella kostymer eller kostymer att bära på kontoret.

Rutiga kapptyger är också mycket populära. Detta mönster är till och med förknippat med de kallare årstiderna, särskilt om det har placerats på ullkläder. En kappa eller jacka av sådant material ser bra ut, oavsett om de bärs på jobbet eller på en promenad utanför stan. De hänvisar till den klassiska engelska stilen, vilket är anledningen till att de passar bra med tillbehör i ryttarstil, som höga stövlar eller kamelfärgade byxor.

Rutigt tyg är också ett utmärkt val för att sy kjolar – här kommer jag att tänka på referensen till mönstrets ursprungsland. Tartankjolar kan bäras i alla åldrar och för nästan alla tillfällen. De kan vara långa, i en mini- eller midiversion – allt beror på preferenserna hos personen som bär dem.

Rutiga tyger för kappor och kostymer

Kappor och kostymer av rutiga tyger är klassiker när de är som bäst. Ylletyger är idealiska för höst- och vinterkläder – de är varma och låter samtidigt huden andas. Tillsatsen av kashmir gör att de har utmärkta isolerande egenskaper, och de ser extremt snygga ut. Ta del av våra förslag och låt dig inspireras till att skapa ett unikt skräddarprojekt.

  • Italiensk ull med kashmirkypertväv i svart med ett stort rutigt motiv. Det är ett rutigt material som ser extremt elegant ut. Tillsatsen av kashmir betonar dess lyxiga utseende och förbättrar komforten att bära. Det är ett idealiskt förslag för att sy en kostym, kjol, klänning, jacka, tunn kappa. Du kan också hitta denna typ av rutigt material i vår butik i många andra varianter.
  • Italiensk kostymull med kypertväv i kamelfärg med svartrutigt motiv (8 cm). Det är ett mycket snyggt icke-elastiskt tyg med en klassisk tjocklek. Perfekt för att sy en kostym, kjol, klänning eller jacka. Sammansättning: 100% jungfruull.
  • Italiensk kostymull med kypertväv med rutigt motiv i en vacker kamelfärg med blått, vinrött och grönt. Tjockare, köttigare tyg av höst-vintertyp. Perfekt för att sy en kostym, kjol, klänning eller jacka. Sammansättning: 100% jungfruull.
  • Italiensk kostymull i rosabrunt med fint rutigt motiv. Tunt, lätt elastiskt tyg med klassisk väv – perfekt för att sy kostym, klänning, kjol, byxor, kostym. Om du letar efter ett finrutigt tyg kommer detta material säkert att tilltala dig.

Det rutiga materialet är en klassiker som inte går ur tiden. Det är värt att ha minst en kappa eller kostym med detta snygga mönster i din garderob. De kommer att fungera bra för många tillfällen – de mer och mindre eleganta.

Rutiga tyger – hur väljer man dem?

Det är värt att köpa rutiga tyger enligt dina stilistiska preferenser. Det är dock bra att vara uppmärksam på mönstrets storlek. En större ruta kan optiskt bredda silhuetten, så om du planerar att sy en baddräkt, var uppmärksam på mindre mönster.

När det gäller färg är valet nästan obegränsat, även om det här också är värt att komma ihåg att mycket klara, flashiga färger kanske inte harmoniserar med lite mer kompletta former. Ett finrutigt tyg är däremot en beprövad investering – det ser alltid bra ut, oavsett kroppstyp.

Mer här: https://izpol.pl/fabrics/en/22-all-fabrics?q=Wz%C3%B3r-checkered

Relaterade produkter

Kommentarer ()

Lastning...