Väv

En blogg om tyger. Lär dig mer om materialtyper, typer av kompositioner, ta reda på vilka typer av vävar som är relaterade till kategorierna av enskilda textilier.

Kapptyger av ull, kashmir och alpacka

När höst- och vintersäsongen kommer är vår uppmärksamhet fokuserad på att leta efter ytterkläder som inte bara skyddar oss från kylan, utan också ger en unik karaktär till vår garderob. Ett av de mest klassiska och uppskattade materialen för kappor och jackor är pälsull. Det är ett tyg som länge imponerat med sin slitstyrka, elegans och förmåga att hålla värmen. I vårt erbjudande hittar du: ull gjord av kashmir, mohair och alpacka, som ger dig ännu fler möjligheter.

today
remove_red_eye 25021 Visningar

Varm och elegant kostymull för höst- och vinterdagar

Höst- och vintersäsongen för med sig svalare temperaturer och därmed behovet av att klä sig varmare. Om du letar efter snygga och extremt bekväma material till din höst- och vintergarderob har vi ett bra erbjudande för dig - kostymull. I vårt erbjudande hittar du ett brett utbud av ull, inklusive de med tillsats av kashmir, silke, alpacka, mohair och viskos.

today
remove_red_eye 25102 Visningar

Egenskaper hos tygskum

Vad har dykning med klädtillverkning att göra? Det visar sig att det är ganska mycket. Under de senaste åren har skumstickade tyger blivit populära. Den är särskilt populär för att sy kjolar, klänningar samt kappor och lätta jackor. Det kallas vanligtvis "dykartyg" eftersom dess struktur påminner om utseendet och strukturen hos material som används för att sy dykardräkter. Dess korrekta term är helt enkelt "tjock jersey".

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 13050 Visningar

Viskos, en obestridd favorit bland tyger!

Viskos har ökat i popularitet av flera anledningar. Det är vackert, mycket behagligt att ta på och säkert för huden. Den kombinerar egenskaperna hos andra, dyrare tyger – bomull eller siden. På grund av råvaran och produktionsprocessen är viskos ett material som är märkbart billigare än dem.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 0 Visningar

Siden och allt du bör veta om det!

Silke är fantastiskt. Det är vackert, smidigt och hållbart. Det används inom medicin-, kosmetika-, pappers-, textil- och klädindustrin. Den har funnits med mänskligheten så länge att början av dess produktion är höljd i en aura av legender och mysterier. Det enda vi vet med säkerhet är att den kommer från Kina. Kläder gjorda av det är mycket bekväma, eftersom de sveper in kroppen på ett känsligt men noggrant sätt.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 16595 Visningar

Chiffong

Ett tyg som uppskattas av kvinnor över hela världen. Chiffong förknippas med elegans och luftighet. Det är därför den rankas högt i rankningen av tyger för sommaren. Naturlig sidenchiffong i vår butik är perfekt för att sy luftiga klänningar och blusar.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 8527 Visningar

Nyheter - vackra paljetter

https://izpol.pl/tyger/35-paljetterPaljetter är ovanliga utilitaristiska produkter som ofta används som dekorativa element i kläder eller tyger. En paljett är en dekoration som är en tunn glänsande platta med ett hål som gör att den kan fästas på materialet. De har olika färger, kan vara runda eller ha oregelbundna former.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 8956 Visningar

Velour och sammet - tyger perfekta för jul och nyår

Jul och nyår är en magisk tid då det är värt att tillåta sig själv att leka med mode. Ingenting kommer att betona den unika karaktären hos denna period bättre än mjuk och elastisk sammet eller velour. Det är material som särskilt skickligt kombinerar materialets känsliga struktur med en glans som passar vinterauran och passar perfekt in i julstämningen.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 7347 Visningar

Sidensatin - nyheter

Goda nyheter för alla som värdesätter elegans och god stil - nyheter i satin och siden har dykt upp i vårt erbjudande! De är perfekta som material för klänningar, blusar och andra formella outfits.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 6639 Visningar

Elegant spetstyg på mjuk ombre-tyll

De första omnämnandena av ett tyg som liknar dagens spetsar kommer från det gamla Egypten och Bysans. I århundraden betraktades spetstyger för klänningar som en symbol för lyx – så mycket att det fanns en oskriven regel enligt vilken ju mer spets någon hade, desto högre social status.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 6866 Visningar
Lastning...