Nyheter

Nyheter om butiken med tyger, tyger, textilier och stickade plagg av partihandel med tyger Izpol.

Skräddarsytt: Vi introducerar design- och sömnadstjänster

Vi är mycket glada att kunna meddela att en extremt begåvad designer, Izabela Kaczmarek, som driver studion "Creations to measure", har anslutit sig till vårt team. Izabela är inte bara en erfaren modedesigner, utan också en person full av passion och engagemang, redo att uppfylla våra kunders mest sofistikerade drömmar.

today
remove_red_eye 11174 Visningar

Miljövänliga tyger: Är det värt att investera i hållbara material?

I en tid av växande miljömedvetenhet och oro för vår planet blir hållbara material ett nyckelämne inom textilindustrin. Ekologiska tyger, producerade med respekt för miljön, blir mer och mer populära. Frågan är dock om det är värt att investera i dessa hållbara material? I den här artikeln kommer vi att titta på fördelarna med miljövänliga tyger och deras potentiella inverkan på vår miljö.

today
remove_red_eye 11893 Visningar

Texturer på tyg

Textur spelar en nyckelroll för att skapa en unik och attraktiv design av kläder, vilket ger kläderna inte bara ett unikt utseende utan också en distinkt taktil känsla. I den här artikeln analyserar vi hur tyger påverkar klädernas struktur och skapar en unik estetisk upplevelse.

today
remove_red_eye 11862 Visningar

Guide för tygtyper

Tygvärlden är extremt rik och erbjuder inte bara otaliga stilar utan också olika egenskaper och applikationer. I den här guiden kommer vi att utforska de olika typerna av tyger, från populär bomull till exklusivt siden, så att du kan förstå deras unika egenskaper och användningsområden.

today
remove_red_eye 12286 Visningar

Traditionella tyger från olika kulturer

Textilier har alltid varit en viktig del av kulturen i olika samhällen runt om i världen. Från kinesiskt siden till peruansk alpackaull, varje kultur har introducerat sina egna unika mönster, tekniker och betydelser i textilvärlden. Vi kommer att spåra den fascinerande historien om traditionella tyger från olika hörn av världen.

today
remove_red_eye 13847 Visningar

Tyger Perfekt för karneval

Karnevalen är ett unikt tillfälle att klä sig på ett lite mer extravagant sätt än vanligt. Att välja rätt tyger spelar en nyckelroll för att skapa den perfekta karnevalsoutfiten, som kombinerar stil, komfort och elegans. Här är några tyger som är särskilt lämpliga för denna speciella period.

today
remove_red_eye 12764 Visningar

Konsten att foliera tyger i mode

I dagens modevärld, där uttrycksfullhet och unikhet är värt sin vikt i guld, blir konsten att foliera mer och mer populär. Guld- och silveraccenter, även om de är klassiska, får nya ansikten tack vare avancerad teknik, vilket gör det möjligt för designers och modetillverkare att skapa ovanliga mönster. Här är en djupare titt på konsten att foliera i mode.

today
remove_red_eye 12876 Visningar

Balklänningar: modetrender

Balen är en av de mest efterlängtade händelserna i unga människors liv. Det här är ögonblicket då eleverna firar examen från gymnasiet, och att välja rätt klänning för tillfället är lika viktigt som själva ceremonin. I den här artikeln tar vi en titt på de olika tygerna, snitten och de senaste modetrenderna som dominerar balgolven.

today
remove_red_eye 11959 Visningar

Skrädderi: Vi introducerar skrädderitjänster

Drömmer du om kläder som uttrycker din unika stil? Nu i Izpol, den italienska tygaffären, blir denna idé verklighet med en ny skräddartjänst! Vi presenterar Joanna Grala, en erfaren sömmerska med sitt eget skrädderi Linia, som hjälper dig att skapa dina drömmars kreation.

today
remove_red_eye 28593 Visningar

Elegant ull för kostymer och kostymer

Ett av de viktigaste elementen i en elegant garderob är utan tvekan kostymer och kostymer. Dessa kläder kräver inte bara skräddarnas noggranna arbete utan också högkvalitativa tyger för att säkerställa komfort och ett perfekt utseende. Det är därför vi har goda nyheter för dig - på vår hemsida hittar du ett brett utbud av unika ulltyger, perfekta för att sy både dam- och herrdräkter och kostymer. Dessutom kommer alla dessa material från en känd italiensk fabrik, vilket innebär en garanti för kvalitet och utmärkt skärning.

today
remove_red_eye 32078 Visningar
Lastning...