Skräddarsytt: Vi introducerar design- och sömnadstjänster

Vi är mycket glada att kunna meddela att en extremt begåvad designer, Izabela Kaczmarek, som driver studion "Creations to measure", har anslutit sig till vårt team. Izabela är inte bara en erfaren modedesigner, utan också en person full av passion och engagemang, redo att uppfylla våra kunders mest sofistikerade drömmar.

Om samarbetet

Vårt samarbete är en riktig resa in i modevärlden, där dina drömmar blir verklighet. Med designerns långa erfarenhet kan du vara säker på professionellt stöd i varje steg av skapandet av kläder. 

Tillsammans kommer ni att gå igenom konsultationer, provningar, fram till det slutliga godkännandet av den färdiga skapelsen. Det är en intensiv process där varje detalj förfinas med största omsorg, vilket säkerställer att slutresultatet inte bara blir unikt, utan också perfekt anpassat till dina förväntningar.

Urvalet av högkvalitativa tyger som finns i den Izpol tygbutiken ger en solid grund för design som tänjer på gränserna för vanligt mode. Tillsammans med Izabela kommer du att välja det perfekta tyget, designa en outfit som kommer att bli ett originellt konstverk som återspeglar din unika personlighet.

Därför, om du vill komma in i en värld där mode blir en passion och dina drömmar är nyckeln till att skapa unika konstverk, inbjuder vi dig att samarbeta med Izabela Kaczmarek.

Izabela Kaczmarek - kreativt stöd

Jag lärde mig skrädderi av min mamma. Konst har alltid intresserat mig. Jag kombinerade dessa två områden och skapade konceptet klädarkitektur för eget bruk. Jag utvecklade min fantasi och mina manuella färdigheter på High School of Fine Arts och sedan på Andrzej Kapela Academy of Visual Arts, där jag tog examen med titeln: Fashion Designer, Stylist. Där kom jag i kontakt med modevärlden, skapade kollektioner, deltog i tävlingar, modevisningar och föreställningar. Under de följande åren förverkligade jag mig själv som föreläsare, assistent vid detta universitet och hade nöjet att arbeta med konstnärer från många konstområden. Samtidigt drev jag en egen syateljé där jag designade och sydde skräddarsydda kläder. Jag lärde mig ett individuellt förhållningssätt till varje klient. Jag var fascinerad av att klä silhuetten och skapa den bästa versionen av den i enlighet med proportionerna och typen av skönhet.

Min skräddarfilosofi

Det viktigaste för mig är en god kontakt med kunden. Ett lugnt, uppmärksamt samtal, under vilket vi bestämmer snittet, materialet, färgen, mönstret enligt figuren, kundens skönhet och tillfället. Jag lägger stor vikt vid materialets kompatibilitet med den avsedda användningen och väljer de optimala parametrarna för tyget. Jag analyserar noggrant proportionerna, styrkan i figuren och maskerar snyggt brister. Jag gör allt arbete själv, från design till materialval, konstruktion, tillskärning och sömnad. Jag tar hand om det yttersta och behandlar skapelserna som ett litet arbete.

Jag följer trender noga, men jag följer inte nyheterna - jag försöker snarare smuggla in dessa element på ett sådant sätt att jag inte stör kundens stil. Jag fokuserar på klassiker, det är viktigt för mig att de saker jag föreslår är tidlösa och kommer att tjäna i många år.

Jag syr outfits till vardags och till fest - inklusive bröllop. Jag är inte rädd för svåra projekt och frågor, jag lyssnar gärna på förslag och försöker förverkliga de galnaste och mest krävande drömmarna.

Genom åren har jag arbetat med hundratals nöjda damer, varav många har blivit mina stamkunder och goda vänner. Form, mode, materia och skapande är min passion, de ger mig ständigt stor tillfredsställelse.

Processen att skapa nya annonsmaterial

Om du inte har en specifik idé för din drömoutfit ännu, oroa dig inte! Vårt samarbete börjar med det första mötet, som du bokar via telefon. Det är då vi kan lära känna varandra bättre, prata om dina preferenser, behov och förväntningar på den designade skapelsen. Oavsett om du har en tydlig vision för ditt projekt eller behöver hjälp med att definiera det, är jag här för att stödja dig och skapa något unikt som passar din personlighet och livsstil. Vår resa in i modevärlden tillsammans börjar med detta första steg – ring oss och boka en tid!

Izabela Kaczmarek

Kontakta mig på: +48 696 007 704 för att boka en konsultation.

 

Har du fler frågor? Vi svarar gärna på dem! 

Kommentarer ()

Lastning...