Trendig design för vår- och sommarsäsongen 2022

I den här artikeln hittar du information om de viktigaste trenderna för den kommande säsongen när det gäller färger och mönster:



Mode för konstnärliga tryck 


Materialet vi erbjuder är italiensk sidensatin i en kupong med måtten 135 cm* 140 cm. Tyg med ett mycket intressant, skuggat motiv i svart, vitt och rött.



Blommor


Materialet vi erbjuder är italienskt 100% sidenhabotaityg i blått med ett motiv av vita och grå blommor. Habotai är ett av de lyxigaste sidentygerna. Den är extremt tunn och mjuk och samtidigt luftig, tack vare vilken den är praktiskt taget omärklig när den bärs. Materialet är extremt flytande och passar därför mycket bra. Habotai är ett tyg som är extremt slätt med en subtil glans. Den kan användas för att trolla fram luftiga klänningar, känsliga blusar, kjolar, halsdukar, halsdukar. Sammansättning: 100% naturligt siden



Vichy Grid


Materialet vi erbjuder är skjortbomull med vit, marinblå och grön finrutig ruta, det är 100% naturligt och återvinningsbart. Kläder gjorda av det är perfekta för varma dagar. Vi rekommenderar den för att sy skjortor, blusar, klänningar eller kjolar.



Prickar


Materialet vi erbjuder är sidencrepe med prickar. Tyget är ömtåligt, tunt men halvtäckande, med en lätt glans. Den kan användas för att trolla fram luftiga klänningar, känsliga blusar, halsdukar, halsdukar. Vi rekommenderar att du väljer ett foder.



Remsor 


Materialet vi erbjuder är italiensk skjortbomull i krämfärg med ett motiv av beige ränder, 2 cm brett.

 

Batik-färg


Materialet vi erbjuder är ett italienskt 100% sidentwilltyg med färgglada vågor. Sidentwill är ett tyg med kypertväv, mjukt, mycket slitstarkt, försiktigt styvt att passa.



Djurmönster


Materialet vi erbjuder är italiensk 100% sidenmuslin med ett svart och beige leopardmönstrat motiv.



Geometriska tryck


Materialet vi erbjuder är italiensk 100% sidensatin med snygga mönster i följande färger: svart, turkos, grå, senap och smutsrosa.



Blanda


Materialet vi erbjuder är italiensk sidensatin, resår med riddarmotiv, geometri och ett orientaliskt mönster i rött, blått, guld och gult. Mönstret är karakteristiskt för kollektionen från det välkända modehuset. Kupongens storlek 95 cm* 140 cm



Hippie-tryck

Materialet vi erbjuder är italiensk 100% sidensatin i en kupong med måtten 100 cm * 140 cm. Kupongen består av två symmetriska rutor med orientaliskt motiv i beige, brunt, écru och turkos.

 

Kommentarer ()

Lastning...