Vad ska man ha på sig på ett bröllop? Trender 2023

Vilka trender kommer att råda vid bröllop 2023? Vad ska man ha på sig på ett bröllop? Dessa frågor ställs av alla som planerar att bli galen till gryningen på en bröllopsmottagning inom en snar framtid. 

Färger 

De färgglada hitsen 2023, både inom mode och dekoration, visade sig vara: vitt och grönt, grönt och guld, rosa och guld, vinrött och guld, alla kombinationer av pastellfärger med vitt, men också fuchsia, lila och nyanser av gult. 

Bröllopsklänningar

Det viktigaste är att du känner dig bra i den outfit du väljer, för du kommer förmodligen att ha kul i den fram till gryningen. Se därför till att klänningen är bekväm och gjord av bra material.

 

Om du fokuserar på enkelhet och minimalism är en underklädesklänning av siden eller satin perfekt. En uniform, lätt skjortklänning i siden kommer också att vara perfekt för detta tillfälle. 

 

Om du är galen i mönster eller volym kommer volanger, drapering och olika typer av volanger att vara välkomna denna bröllopssäsong. Klassiska mönster som inte får saknas är blommor och djurmönster.

 

Är bröllopsstyling med byxor en bra idé? Förutsatt att de är gjorda av elegant material som passar figuren bra och inte syns igenom. 

 

Den bästa kompromissen mellan en klänning och byxor är en elegant kostym eller jumpsuit. Snygg, optiskt formande och full av karaktär, det kommer att göra dig till en av de bäst klädda personerna på bröllopsfesten. 

 

Vilket material ska man välja för en klänning eller kostym? 

Satsa på ädla tyger! Satin, georgette eller spets är en bra lösning. Glänsande tyger, tyll, pärlpärlor, kristall och paljetter ser också vackra ut. 

 

Det är också en bra idé att köpa viskosmaterial av cellulosa. Viskos, även om det tillhör gruppen syntetiska material, kan likna  siden. Den är sval vid beröring, glänsande och sitter alltid bekvämt på kroppen, vilket betonar figurens fördelar. Den är lätt genomskinlig och torkar snabbt. Det är perfekt för ett sommarbröllop. 

Letar du efter en idé till en maskeraddräkt? Välj naturligt, icke-stretchigt siden som är skonsamt mot huden. Sidenklänningen är sensuell, elegant, sitter vackert på kroppen och ger otrolig komfort till huden. Den har en naturlig, diskret lyster, så klänningen behöver inte ha en bra form för att imponera med sitt utseende. 

Kommentarer ()

Lastning...