En shoppingkasse. Hur väljer man material?

Ekologi blir allt viktigare för allmänheten. Vi blir mer känsliga för ämnen som rör miljön, men också mycket mer medvetna. Om vi vill bidra till att ta hand om miljön kan vi börja med små steg. Vi presenterar en av dem - ta med dig en tygkasse när du handlar! På så sätt kommer du att bidra till att minska den allestädes närvarande plasten. Dessutom fungerar en sådan väska bra i vardagen, både för henne och för honom. Vill du sy den själv hemma och du vet inte hur du ska välja material? Vi kommer för att hjälpa.

När det gäller valet av material är sådana shoppingkassar vanligtvis gjorda av tjockare, icke-töjbara dukar med en vikt på cirka 200 g/m². Det blir bäst om du väljer ecru eller en annan färg istället för vit, eftersom shoppingkassar tenderar att bli smutsiga snabbt, men du kan åtminstone bli galen med färgen!

Materialval

Väskor av miljövänliga material som linne, bomull eller sypapper är mycket populära just nu. I vårt erbjudande hittar du naturlig bomull och linne. Vi har ett brett utbud av dessa material, så du har full valfrihet. Och du kan anpassa en sådan design efter dina behov. En linneväska kommer säkert att vara mycket mer hållbar, hållbar och mer motståndskraftig mot smuts.

Den goda nyheten är att vi precis har fått en ny leverans av naturligt linne i över 15 färger! Titta här: https://izpol.pl/fabrics/en/61-fabricy-lnniane

Eller kanske har du överblivet material och är osäker på vad du ska göra med det? Sy en shoppingkasse med noll avfall av dem, utan att slösa material.

Kommentarer ()

Lastning...